Magazin de artizanat romanesc Bucuresti -Mosilor

imagini magazin de artizanat

Un nou magazin de artizanat romanesc s-a deschis in Bucuresti, Calea Mosilor nr. 225, bloc 33-35, parter.
Ce produse gasesc in acest magazin de artizanat romanesc?
In acest magazin de artizanat romanesc gasiti o gama variata de produse artizanat si arta populara: costume populare copii, costume populare femei, costume populare barbati, piese separate ale costumelor populare: opinci, clopuri, camasi populare traditionale, pantaloni populari, veste, brau, bata, valnice, fote, catrinte, zadii, sorturi traditionale, ii traditionale, bluze brodate, marame, esarfe de panza topita. tablouDe altfel, in acest magazin de artizanat  romanesc mai puteti gasi  fete de masa din in si bumbac, fete de masa traditionale, mileuri traditionale, macrame, camasi de noapte din panza topita, perdele, servetele, stergare.

Totodata, in acest magazin de artizanat gasiti icoane pe lemn si sticla, diverse marimi, realizate manual, oua incondeiate, oua cu margele, papusi in costume populare, papusi magnetice (pupaciosi), jucarii din lemn, ceramica (oale de sarmale, oale de friptura, strachini, farfurii de Horezu, vaze din ceramica neagra sau rosie, boluri, farfurii ceramice, ulcioare), aplice Dracula, dop Dracula, farfurie si ulcior de lemn (set), casete din lemn sculpate, magneti etc.

suport oua

Unde se afla pozitionat acest magazin de artizanat romanesc?
Magazinul de artizanat romanesc se afla in Calea Mosilor nr. 225, bl. 33-35, parter, sector 2 Bucuresti, (prima statie de la Bucur Obor, pana in intersectia cu Mihai Eminescu, imediat dupa strada Ardeleni). Daca intrati pe pagina de contact, veti vedea harta cu locatia acestui magazin de artizanat romanesc . Pentru orice fel de informatie va stau la dispozitie la urmatorul numar de telefon: 0732559605.
Va astept  cu drag sa pasiti in acest magazin de artizanat romanesc!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s