Opinci

Unul de mestesugurile stravechi care s-a pastrat pana in ziua de azi este  prelucrarea pielii. Realizarea acestor opinci din piele se pastreaza si in zilele noastre,  este  adevarat, dar  sunt putini mestesugari care mai fac acest lucru. Opinci ce se lucreaza manual, desi nu mai sunt folosite decat in unele zone ale tarii, acolo unde se mai pastreaza traditia sau sunt pastrate de diverse persoane ca obiecte de incaltaminte traditionala ocazionala.

Alegerea unui cadou cu specific romanesc este de multe ori destul de dificil de realizat, acesta depinde foarte mult cui vreti sa-l daruiti. Daca este un colectionar de arta populara, daca este un copil sau un adult si-si doreste foarte mult un cadou traditional, daca este un turist care ne viziteaza tara, daca plecati in strainatate,  o pereche de opinci poate fi unul din cadourile cele mai adecvate.

Opinci

Opinci

In magazinul de artizanat din Calea Mosilor nr. 225, bl. 33-35, parter, sector 2, Bucuresti,  gasiti opinci din piele realizate manual. Avem opinci  pentru copii, diferite dimensiuni, cat si opinci pentru femei. Pentru a vedea mai multe modele de opinci  intrati pe categoria Costume populare femei sau Modele opinci.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Buna seara,
    Sunt opinci pentru femei in magazinul de artizanat.Daca sunteti interesata , va rog sa sunati luni intre 10 si 18 la urmatorul numar de telefon : 0732559605 – Magazin artizanat.
    Toate cele bune, doamna draga!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s