Ii brodate

Bluza brodata

Ie brodata
Model: Capete de pupaza

Oare structura de imbracaminte traditionala s-a modificat de-a lungul timpului? Putem spune ca structura de imbracamine traditionala romaneasca a ramas neschimbata, cu toate aceste ii brodate (bluze) au cunoscut modificari ale modelelor, adaptate timpului prezent.

Transformarile au avut loc de foarte multe ori datorita cerintelor pietei si preocuparii permanente de multumire a clientului. Unele din iile (bluzele brodate) traditionale pe parcurs s-au transformat in ii (bluze) mai putin elaborate, concepute in asa fel incat sa puna in valoare personalitatea unei femei, cu cusaturi mai simple, dar in acelasi timp elegante, bluze ce se pot armoniza cu o fusta sau pot fi combinate de minune cu blugi. Aceasta alternativa e valabila doar pentru anumite ii brodate (bluze), deoarece multe dintre ele pastreaza modelul traditional.

Ie brodata

Ie cusuta

Un model ar fi „capetele de pupaza”. Cat timp e necesar pentru a face o astfel de ie? Aceasta ie brodata manual nu se poate realiza de pe o zi pe alta, necesita un timp mai indelungat decat cele cusute de masina.
Desigur, o femeie indemanatica o poate realiza intr-un timp mai mic, dar are in spate ani de experienta, cat si dragoste pentru portul popular. Dar sa nu punem problema realizarii ei, deoarece o avem in magazin, in cazul in care stocul s-a epuizat o putem realiza la comanda. Daca doriti sa vedeti mai multe modele de ii  intrati pe paginile ii cusute sau ii tesute.
Alege o ie cusuta manual, deoarece aceasta in timp isi mareste valoarea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s