Cadouri artizanat

In cautarea celor mai potrivite cadouri artizanat

Foarte multi dintre noi avem prieteni, cunostinte, rude in strainatate si de multe ori vin in vizita in Romania, fapt pentru care ne gandim sa le facem un cadou, fie ca este un un gest simbolic, fie ca este placerea de a oferi si de a crea bucurie celui care-l primeste, fie ca dorim sa–si aduca aminte de de noi si, implicit, de tara noastra. Este extraordinar faptul ca putem sa daruim. Dar ce cadou putem darui, ce optiuni avem, vine intrebarea. Daca este prieten, poate ca stim ceea ce isi doreste, dar daca este un turist?

Cadoruri  artizanat – o solutie la indemana. Pentru cei care doresc si opteaza pentru un cadou artizanat, magazinul de artizanat (din Calea Mosilor nr. 225) vine in intampinarea Dvs. cu o gama variata de produse, cum ar fi: ceramica de Horezu, papusi folclorice, plosti din lemn, unele pictate, altele cu sticla in interior, butoiase pictate, personaje istorice in miniatura (Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mihai Viteazu etc.) magneti cu harta Romniei si Dracula, casete pictate din lemn, casete sculptate lemn, papusi magnetice (pupaciosi), stampe, mileuri taditionale romanesti, imbracaminte populara romaneasca cusuta cu acul sau tesuta in razboiul de tesut orizontal etc.

Aici sunt enumerate doar cateva din produsele pe care le puteti oferi ca si cadouri artizanat,   fapt pentru care va invitam la magazin pentru a vedea mai multe produse artizanat, pentru a va alege ceea ce considerati ca sunt cele mai potrivite cu gusturile, nevoile si bugetul Dvs.

Ofera un cadou romanesc pentru a-si aduce aminte de tine si de tara ta!

Plosca lemn

Plosti lemn

Butoiase lemn

Butoiase lemn

papusi mari mici mijlocii

Papusi folclorice

Personaje istorice

Personaje istorice

Ceramica

Ceramica

Casete lemn

Casete lemn

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s