Plachete pictate (icoane pictate)


Icoane pictate – plachetele pe care vi le prezentam sunt pictate si reprezinta de cele mai multe ori cadoul perfect (de Paste, de Craciun), un cadou de suflet. Bine ar fi daca inainte de a fi oferita placheta (icoana pictata) sa fie dusa si lasata la o biserica, de obicei 40 de zile, pentru a fi sfintita de preot, apoi icoana daruita trebuie asezata pe peretele dinspre rasarit.

Icoane pictate – plachete executate pe lemn de esenta tare si pictate manual de mestesugari iconografi.
In magazinul de artizanat Publiter, din Calea Mosilor nr. 225, bl.33-35, pe care va invitam sa-l vizitati puteti gasi o gama variata de icoane pictate de diferite marimi infatisand evenimente bibilice si diferiti sfinti ca de exemplu: Sf. Vasile, Sf. Petru si Pavel, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Constantin si Elena, Sf. Gheorghe, Maica Domnului etc. In cazul in care doriti sa achizionati o icoana pictata care nu exista in magazinul nostru o putem realiza la comanda.
Pe langa aceste icoane pictate pe lemn prezentate, in magazinul de artizanat  sunt icoane argintate care de departe se remarca prin finete si delicatete, precum si plachete (icoane) pictate pe sticla, cu rama din lemn la preturi de criza. Vizitati magazinul de artizanat  si veti gasi plachete (icoane pictate) de cea mai buna calitate, de dimensiuni diferite (mari, mici, triptice) sau comandati icoana pictata dorita si aceasta va fi executata in cel mai scurt timp.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s