Traistute romanesti cu elemente traditionale – populare

Traistute romanesti cu elemente traditionale – populare. Atunci cand vine vorba sa alegem o traistuta romaneasca cu motive traditionale – populare trebuie sa ne gandim la ce o folosim.  O  folosim ca accesoriu la costumul popular? Ii dam utilitate si o folosim in loc de geanta? O folosim ca si cadou specific romanesc? Daca ne oprim la ideea ca ne trebuie ca accesoriu la costumul popular, modelul de traistuta trebuie sa mearga in paralel cu costumul popular, deoarece unui costum popular  fara o traistuta putem sa spunem ca-i lipseste ceva, acum ma refer la costumul bucovinean. Trebuie sa spunem faptul ca in magazinul de artizanat exista mai multe modele de traistute romanesti cu elemente  traditionale.  In primul rand am putea sa mentionam  traistutele romanesti  tesute in razboi. Si ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc o sa atasez poze cu aceste traistute.
Traistuta rosie romaneasca
Traistute rosiiTraistuta romaneasca
In al doilea rand am putea mentiona traistutele, de fapt pungute din catifea neagra, cu modele florale frumos ornamentate cu margele. Acestea se strang in partea de sus cu snur si sunt de diferite dimensiuni (mici, mijlocii si mari). De asemenea, daca va ganditi sa faceti un cadou unele dintre traistute pot fi folosite in loc de ambalaj  sa puneti cadoul si va  face intotdeauna o impresie frumoasa. In toate  aceste traistute inspirate  din arta populara, compozitia ornamentala este dispusa in functie de noile utilizari, iar cromatica pastreaza  la unele modele armoniile traditionale.

Traiste

Traistute catifea

Un alt tip de traistute cu elemente traditionale romanesti  sunt cele cusute cu cu modele florale,  cusute manual cu diferite culori.

Traista

Traistuta cusuta manual

Indiferent de tipul de traistuta pe care doriti sa vi-l alegeti, magazinul de artizanat  Publiter poate veni in ajutorul dvs. pentru ca are in stoc aceste traistute, asadar aveti de unde sa alegeti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s