Fata de masa lucrata manual cu insertie de dantela

Pentru ca sunteti iubitor de arta populara si artizanat, doar de aceea ati intrat pe acest site, puteti alege cu usurinta unul din produsele noastre si de ce nu chiar mai multe.

Poate  nu sunteti hotarat asupra produsului pe care doriti sa-l achizitionezi, dar  noi putem veni cu o sugestie si anume ne putem la opri la o fata de masa lucrata manual cu insertie de dantela.

Fete de masa

Fata de masa

Produs: fata de masa lucrata manual cu insertie de dantela
Material: bumbac
Culoare: natur (alb spre crem)

Fetele de  masa  lucrate manual  cu insertie de dantela sunt transversale  si sunt de la 90 cm pana la 3 m. Totodata, avem si servetele  separate din acelasi material.

Fata de masa din imagine este lucrata manual.

Uneori cand achizitionati o fata de masa lucrata manual e bine sa tineti  cont si de urmatoarele:

  • Daca marimea nu este corecta, oricat de frumos ar fi modelul de pe fata de masa, nu va veni bine. Asadar, cel mai bine ar fi, daca doriti sa cumparati o fata de masa,  sa stiti marimea mesei;
  • Daca aveti o masa rotunda, nu incercati sa improvizati, pentru ca daca  puneti o fata de masa dreptunghiulara cu siguranta nu va arata prea grozav, cea mai reusita alegere este fata de masa rotunda, dar la fel de bine merge si una patrata. Daca aveti o masa ovala cel mai frumos arata cu o fata masa ovala, dar  la fel de bine merge si cu una dreptunghiulara… etc.
  • Culoarea  fetelor de masa pe care noi le avem in magazinul de artizanat, in general, este  natur (alb spre crem) cu insertii culoare rosu, negru, maro. Nici culoarea nu trebuie trecuta cu vederea, caci uneori este bine sa se potriveasca cu interiorul, sau daca nu, servetelele sau vesela este bine sa se armonizeze cu fata de masa. Parca nu este prea placut  un servetel galben pe o fata de masa cusuta cu rosu. In fine, poate gresesc, dar gusturile nu se discuta, fiecare imbina culorile cum crede de cuvinta.

Daca doriti o alta marime, de exemplu daca aveti o masa foarte mare si noi nu o avem in magazin  o realizam la comanda.  In magazinul de artizanat avem diferite modele  de fetele de masa si  sunt pentru 4, 6, 8 sau 12 persoane (ex.: 70 x 70 cm, 100 x 100 cm, 220 x 160 cm, 145 x 145 cm etc.).Daca doriti sa mai vedeti un model de fata de masa intrati aici.

Pentru a vedea mai multe modele va invitam la magazin!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s