Fete de masa lucrate manual


Fete de masa lucrate de masina gasesti la orice magazin, supermarket, boutique, insa fete de masa lucrate manual gasesti in magazinele specializate de artizanat romanesc.

In general, fetele de masa sunt realizate din panza bbc 100% sau in.
Ne vom opri la fete de masa lucrate manual din in. Aceste fete de masa sunt lucrate de catre femei, acasa sau in cooperativele mestesugaresti existente pe tot cuprinsul tarii.

Gasim fete de masa lucrate manual din in cu punct romanesc (cruciulite) sau fete de masa cu fire trase si apoi cusut manual modelul.

Pot fi fete de masa lucrate manual din in cusute cu ata alba sau colorata pe material alb sau cusute cu fire albe, crem, color pe material crem (natur).

Unele fete de masa sunt insotite de servetele in culoare si cusute in ton cu fata de masa respectiva si pot fi diferite ca numar, functie de marimea produsului cu 4, 6, 8, 12 servetele.

In general, sunt agreate fete de masa lucrate manual „ton sur ton”, cusute traditional cu ata de culoare rosu sau negru sau cu ata albastra.
Fiind realizate din fibra naturala (ca de altfel si ata) fetele de masa de in se intretin usor. Pot fi spalate la 35-40 de grade si apoi calcate.

Daca doriti sa vedeti cateva modele de fete de masa lucrate manual va astept cu mult drag in magazinul de artizanat romanesc.

Daca intrati aici veti vedea cateva modele de fete de masa lucrate manual din in.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s