Camasa – ie barbateasca model capete de pupaza

Produs: camasa ie barbateasca
Material: panza topita (bumbac fier)
Model: capete de pupaza sau creasta de cocos
Produs disponibil in magazinul de artizanat.
Daca acest model de camasa ie barbateasca s-a vandut intre timp, in magazin exista noi modele.

Camasa (ie barbateasca) se regaseste in componenta costumului popular barbatesc din Romania, de fapt ea se numeste camasa, care este specific barbateasca, iar ia este specific femeiasca. Pentru a se diferentia de camasile clasice modelul nostru l-am numit camasa ie barbateasca.

Camasa (ie barbateasca) este confectionata, in general, din fibre naturale: din panza topita (bumbac fiert) sau panza bbc 100 %.

Camasa (ie barbateasca) cea mai apreciata este cea confectionata din panza topita tesuta in razboi si apoi cusuta manual cu model pe piept, maneci, guler, dar la fel de frumoasa este si ia barbateasca tesuta in razboi.

Modelele sunt cusute in punct romanesc (cruciulite) cu ate de culori diferite (rosu, negru, albastru, bleu), dar in acelasi timp culori traditionale ale portului popular romanesc.

Camasa (ie barbateasca) se poate confectiona cu guler (care poate fi brodat) sau fara, cu maneca lunga sau scurta, numai bune de purtat in verile calduroase din ultimii ani.

In magazinul de artizanat va asteapta o gama larga de camasi traditionale romanesti, atat pentru barbati, cat si pentru adolescenti sau copii – baieti de varsta 0,5-3-4-5 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s