De unde pot cumpara o ie romaneasca ieftina?

De unde pot cumpara o ie romaneasca ieftina, aceasta-i intrebarea.

Ie romaneasca

Ie romaneasca tesuta
Pret: 230 lei

In centrul  Bucurestului, la foarte putine minute de mers de la Bucur Obor in directia Mihai Eminescu pe Calea Mosilor, daca mergi cateva sute de metri pe partea dreapta,  vei gasi un magazin de artizanat nici micut, nici mare, foarte bine aprovizionat. Dupa ce intri pe usa magazinului, pe stanga si pe dreapta  asezate frumos in rafturi sunt numai produse de arta populara si artizanat. Acest magazin este deschis de curand intr-o locatie in care el a  functionat cu multi  ani in urma…  acelasi  magazin de artizanat  cu produse realizate in Cooperatia Mestesugareasca.

Odata ce ai patruns  in interior si esti iubitor de artizanat  sau arta populara vei vedea ca exista 2 rafturi cu ii traditionale romanesti.  Intr-un colt al magazinului, catre vitrina,  pe un manechin,  iti atrage privirea o ie romaneasca tesuta, cu un model geometric, tesuta cu ata  de bumbac de culoare albastru. Un model amplu, bogat, tesut pe toata lungimea manecii, la gat, cat si pe piept…

Vei fi intampinat de o doamna binevoitoare si vei vedea ca iti va arata diferite ii pe care le are la raft si atunci ai raspunsul la intrebarea: „De unde pot cumpara o ie romaneasca ieftina?”
– De aici poti cumpara o ie romaneasca ieftina!
Preturile pentru iile tesute, pentru  femei, incep de la 160 lei.
Preturile pentru iile tesute, pentru adolescente, incep de la 140 lei.
Aceste ii sunt mai ieftine datorita modului de executie – tesute in razboi, care este mai mic fata de iile cusute.

De asemenea, daca ai cumparat o ie romaneasca si nu te grabesti, poti admira si alte produse in magazin. In fata ta, pe rafturile superioare vei vedea papusi imbracate in costume populare. Daca vreodata doresti sa faci la comanda un costum popular sau o ie romaneasca si nu stii zona te poti uita sau mai bine zis te poti inspira din costumatia papusilor.

 

Anunțuri

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s