Imbraca o ie romaneasca!

Ie romaneasca tesuta

Ie romaneasca
Model: Ana

Un produs vehiculat in zona vestimentatiei  in sezonul actual este ia romaneasca. Pe data de 24.06.2013  a putut fi admirata la ea acasa, admirata in strainatate pentru frumusetea ei, bogatia si complexitatea modelului, ia romaneasca a calatorit in toata lumea. A  fost sarbatorita de vedete, persoane publice, purtata de romance pe strada,  la receptii, simpozioane etc… ia romaneasca a fost adorata pentru valoarea ei, confort, eleganta si rafinament.

De-a lungul anilor s-au asternut  multe randuri despre ia romaneasca, s-au pictat  panze cum ar  fi  „La blouse roumaine” – Henri Matisse  si  de ce sa nu subliniem frumusetea  hainelor romanesti in picturile lui  Nicolae Grigorescu. Sa luam  doar un exemplu: „Taranca din Muscel”.  De asemenea, le putem admira in „Tarancuta din Savarsin” a lui Stefan Dimitrescu, in „Tarancuta cosand” a lui Nicolae Vermont, in  frumoasa „Xenia” a lui Ion Theodorescu-Sion si lista poate continua.

Asadar, imbraca o ie romaneasca! Este un indemn. Poti fi un model de inspiratie pentru un pictor, poet, designer modern etc.

Daca in vara asta optezi pentru a pleca in vacanta, unde mergi sa-ti petreci cateva zi libere, nu uita sa pui in bagaje si o ie romaneasca. Imbraca o ie romaneasca! Nu trebuie sa o imbraci la plaja, dar cu siguranta vei fi admirata daca o porti pe strada, la shoping, seara cand iei cina intr-un restaurant etc.

Daca tii un curs, esti la o conferinta, o ie romaneasca daca o ai printre amintirile tale te poate ajuta sa-ti micsorezi emotiile. Cum ? vine intrebarea. Este simplu, vibratia si sustinerea buncii sau strabunicii (celei care a cusut-o) vor fi cu tine, nu trebuie decat sa te gandesti la acest lucru si vei vedea! Finetea materialului si atingerea lui de piele pot fi maininile bunicii care te mangaie si te sprijina. Nu esti singura! Imbraca o ie romaneasca!

Daca nu ai  o ie romaneasca in garderoba ta trebuie sa stii ca ii romanesti  se gasesc intr-o mare varietate de modele, ii ce pastreaza din elementele traditionale sau stilizate,  diferind ca model culoare, material.

Trebuie sa alegi o ie romaneasca potrivita gustului  si bugetului tau. Daca bugetul este mai limitat poti alege o ie romaneasca lucrata in razboiul de tesut manual. Sunt ii albe tesute cu model geometric de culoare rosu, albastru, negru, ii elegante si racoroase…

Daca bugetul  este mai ridicat poti opta pentru o ie romaneasca brodata cu  acul, iar  aici gama este destul de diversificata pornind de la ii simple, pana la modele mai complexe.   Pana sa ajungi la magazin poti  vizualiza diferite modele de ii cusute sau tesute intrand pe categoria „poze ii”.
Imbraca o ie romaneasca!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s