Fete de masa traditionale lucrate manual din in si bumbac

In imaginile de mai jos sunt cateva modele de fete de masa traditionale din in lucrate manual. Aceste fete de masa traditionale din in lucrate manual sunt disponibile in magazinul de artizanat.

In cazul in care  nu dispui de suficient timp si esti in cautarea unor cadouri  numai trebuie sa cauti, vei gasi aici. Oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii de produse de arta populara si artizanat de cea mai buna calitate, iar un exemplu ar fi  fete de masa traditionale lucrate manual din in si bumbac.

De fapt, de oriunde ai cumpara o fata de masa ar trebui sa te informezi de cateva lucruri cum ar fi:
– calitatea acestor fete de masa si aici te poti informa din ce material sunt. Aceste fete de masa  sunt realizate din material sintetic sau din fibra naturala cum ar fi: in sau bumbac? Apoi, te poti informa daca fete de masa sunt lucrate manual, daca s-au pastrat tehnicile de lucru, ornamentare si compozitiile traditionale sau sunt fete de mese lucrate la masina.

Cat costa o fata de masa lucrata manual? Depinde. Asa cum am spus mai sus depinde foarte mult de modelul lucrat, daca este mai bogat sau este mai simplu, depinde de materialul din care este realizata fata de masa etc.

Poate nu esti in cautare de cadouri.  Poate, serbezi o zi, ai invitati si vrei ca masa sa fie perfecta.  Totul vrei sa iasa ca la carte. E bine nu poti face acest lucru fara a avea o fata de masa deosebita.  Poti alege intre o fata de masa din in sau o fata de masa de bumbac.

De ce sunt atat de speciale aceste fete de masa? In primul rand pentru ca sunt lucrate manual, asta inseamna ca nu se fac in serie si cu siguranta  acestea vor fi admirate, deoarece tot ceea ce este lucrat de mana este mai special si atrage imediat atentia. Atunci cand asezi masa fiecare detaliu este important, de la fata de masa, servetelele aferente pana la tacamuri sau aranjamente florale. O masa reusita trebuie sa arate impecabil.

fata de masa in

Fata de masa din in lucrata manual cu fire scoase

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s