Icoana cu Sf. Mihail si Gavriil

Pe 8 noiembrie sunt sarbatoriti Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil cei mai cunoscuti in traditia Bisericii Ortodoxe Romane. Se pare ca exista un numar destul de mare de persoane care doresc sa caute cadouri pentru sarbatoritii Mihail si Gavriil.

O idee de cadou ar fi o icoana cu  Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil, dar trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte. Unul ar fi daca persoana careia doresti sa-i daruiesti este o persoana credincioasa sau sa-ti pui  intrebarea daca-i plac icoanele.  Tu iti propui sa faci cadou o icoana si te astepti ca persoana respectiva sa fie incantata. Este neplacut, totusi, sa fii  luat prin surprindere si persoana respectiva  sa-ti raspunda printr-un simplu multumesc. Ce se intampla daca nu a raspuns asteptarilor tale? Nu se intampla nimic, doar te gandesti  ca, poate,  nu are nici o semnificatie  si ca trebuia sa te informezi din timp. In acelasi timp, poate fi o persoana credincioasa  sau un colectionar  de icoane  si atunci  icoana cu Sf. Mihai si Gavriil este un cadou binevenit.

Un alt aspect ar fi pretul, uneori un pret mai mic poate sa ofere surpriza ca aceasta sa nu fie lucrata manual, ci sa fie o litografie.  Asadar, daca esti in cautarea unui cadou lucrat manual iti propun sa vii sa vezi sau sa achizitionezi  o icoana cu Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil pictata de mana, cu foita de aur si tempera.

icoana mihail si gavril

Icoana
Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil
Dimensiune: 18/23 cm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s