Ie romaneasca model Ioana

Femeile, in ultima perioada, au inceput sa fie interesate de produsele lucrate manual, un exemplu ar fi: ii romanesti lucrate manual. Purtand o ie romaneasca te va ajuta sa ai un look original. Uneori este important sa intelegem ce inseamna ie romaneasca. Ia este o bluza pentru femei, componenta cea mai frumoasa, rafinata, eleganta a costumului popular romanesc, este realizata din panza topita ( bumbac fiert sau bumbac) cu diferite modele geometrice sau florale dispuse pe maneci, piept si incretita la gat. Ia romaneasca, in general, este lucrata manual, fie cusuta cu acul, fie lucrata manual in razboiul de tesut manual.

ie romaneasca

Ii romanesti

Daca doriti sa va imbracati intr-o ie romaneasca, daca doriti o ie lucrata manual cu acul, in defavoarea bluzelor lucrate in serie, va invitam sa vedeti o ie romaneasca simpla, model Ioana, cu altita si bumbi,

Cat costa aceasta ie romaneasca? Aceasta ie romaneasca model Ioana o avem azi la  160 lei. Daca daca doriti sa vedeti mai multe modele de ii romanesti intrati aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s