Costume populare copii – baieti

Daca sunteti parinti si sunteti in cautare de costume populare pentru  copii, magazinul de artizanat din Calea Mosilor nr. 225 este locul unde putei gasi  diferite modele de costume populare pentru baieti  cusute cu acul sau tesute in razboi, cat si piese separate ale acestora.

costume populare  baietei

Exista in magazin  o gama variata de costume populare care se adreseaza copiilor de la cea mai frageda varsta pana la 18 ani. In plus, gasiti costume populare  nu numai pentru baieti, ci si pentru fetite.

Aceste costume populare de baieti pot   fi descrise in cateva cuvinte:  traditionale, rustice, rezistente in timp,  din fibre naturale etc.  Pot fi compuse din: camasa   tesuta , pantaloni de dans  din bumbac,  opincute, brau,  vesta etc. Daca, in schimb, preferati alte  combinatii de ex.  cu itari  (din in) sau cu camasa  cusuta manual (cu elemente ornamentale geometrice:  zig-zaguri, romburi, etc. specifice cusaturilor  romanesti)nu uita ca aici le poti gasi, deoarece asa cum am spus, in magazin exista  mai multe modele de costume populare copii.

Pe langa aceste costume populare pentru copii, poti gasi si costume populare de botez, decat ca  pantalonul este din aba (alb cu negru). Cu totii stim ca un copil  la botez imbracat in costum popular poate adauga plus de duiosie si emotie momentului, eveniment si asa incarcat de semnificatii profunde. In urma cu ceva timp copiii erau imbracati numai in costumase elegante, contrar acelor vremuri, astazi  unii parinti doresc sa-si  imbrace copii  in costume populare, haine ce reprezinta dragoste pentru trecut, revenirea la traditiile stramosesti, cat si  un reper pentru viitoarele mamici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s