Magneti cu Arcul de triumf

Magneti

Magneti „Arcul de triumf”

Daca esti in cautare de magneti romanesti pentru frigider, pe care sa-i faci cadou, la ce magneti te gandesti prima data? Poate, la  magneti cu  „Dracula”…,  dar mult mai interesant cred ca ar fi magneti cu”Arcul de triumf”. Arcul de triumf este unul din  simbolurile Bucurestului.

Magneti

Magneti „Arcul de triumf”

Arcul de triumf este situat in partea de nord a capitalei, are o inaltime de 27 de m si este monumentul ce comemoreaza participarea Romaniei la Primul Razboi Mondial si  a fost proiectat de  arhitect  Petre Antonescu. Arcul de triumf adaposteste un mic muzeu  (expozitia  de fotografii si machete „Arcul de triumf in imagini”, expozitia de fotografie si film „Marele Razboi al Reintregirii Neamului”, expozitia de efigii din bronz, fotografii „Heraldica Marilor Familii Boieresti”, expozitia „Marea Unire de la  1918”), ce este deschis numai cu anumite ocazii, cum ar fi Ziua  Nationala a Romaniei, Zilele Bucurestiului etc.]

Magnet arcul de triumf

In magazinul de artizanat exista diferite modele de magneti cu Arcul de triumf, cum sunt cele din imagine, dar gasiti si o gama variata de magneti  cu alte simboluri ale orasului, obiective turistice din Romania etc.

magnet Arcul de triumf 03

Anunțuri

1 comentariu

  1. Pingback: Unde gasesc un magazin de artizanat romanesc in Bucuresti? | Artizanat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s