Ie romaneasca, model cu flori

Ie romaneasca, model AnielaIspititoare, aceasta ie romaneasca te ademeneste prin eleganta si rafinament! Asa ca, daca ai grija cum o speli, cum o calci, intr-un cuvant cum intretii aceasta ie romaneasca, fiica sau nepoata o poate purta peste ani cu aceeasi placere ca si tine.

Ca urmare, daca crezi ca vrei sa faci o investitie vestimentara pe termen lung aceasta ie romaneasca iti sta la dispozitie.

As vrea sa intelegi corect, aceasta ie romaneasca se spala de mana, iar apa trebuie sa fie la o temperatura joasa daca vrei sa o ai peste ani si ani.
O dovada clara: uita-te in sifonier! Ai haine mostenite de la mama sau bunica care au dainuit in timp? Ce poate fi? O ie romaneasca, o fota, o marama etc.

Ma uit la femeile care spun ca au cumparat o ie romaneasca mai ieftina decat aceasta! Chiar asa? Si le intreb: este facuta de mana sau de masina? Ridica din umeri.
Daca o ie romaneasca vrei sa dainuie in timp alege una cusuta de mana. De fapt, o ie autentica este cea care este cusuta de mana, restul sunt ii stilizate lucrate de masina, de altfel, foarte frumoase. A nu se intelege gresit! Nu am nimic impotriva iilor stilizate. Ma bucur foarte mult ca au revenit iile in atentia femeilor noastre.

Daca esti amatoare de o ie romaneasca  model cu flori  esti la locul potrivit! Cat priveste varietatea de modele de ii, daca vii la magazin vei fi rasfatata de noua coletie care imbina  intr-o armonie perfecta  culorile, de fapt, nuantele subtile cu materialul de calitate.

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s