Ie lucrata manual

ie romaneasca lucrata manula - nov 75

De multe ori, ceea ce o face pe o femeie frumoasa este unicitatea. Fiecare haina pe care o imbraca este necesar sa o puna in valoare. Si atunci de ce nu ar alege o ie lucrata manual? Pentru ca este una din piesele de vestimentatie ce reprezinta o mare valoare materiala, spirituala, morala. Aceasta ie lucrata manual poate fi purtata atat de fetele tinere, indiferent ca sunt slabe sau grase avantajeaza amandoua categoriile, cat si doamnele care vor sa aiba bratele  acoperite sau decolteul acoperit.

De ce material este realizata aceasta ie lucrata manual?
Beneficiile pe care le aduce fibra naturala asupra sanatatii si pielii sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Cunoscuta sub numele de panza topita (bumbacul caci despre el vorbim este fiert) este purtabila, extrem de placuta si confortabila. Asadar aceasta ie lucrata manual este bumbac 100%.

Daca nu va place acest model de ie lucrata manual, inspirati-va din modele noastre de ii romanesti si alegeti una! De-a lungul timpului femeile care le lucreaza au renuntat la a lucra unele modele cunoscute si au inventat altele, moderne, adaptate noilor cerinte.

Informatii suplimentare cu referire la produsele pe care le gasiti in magazinul de artizanat (inclusiv aceste ii romanesti) sunt pe pagina de contact sau va rugam sa va adresati cu incredere la urmatorul numar de telefon: 0732559605, iar daca doriti sa veniti la noi sa cumparati aceasta ie lucrata manual tot pe pagina de contact gasiti harta si adresa magazinului. Va asteptam cu mare drag!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s