Traista din lana

In general, femeia are o multime de posete, dar uneori  isi doreste si ceva mai comod.  Ca de exemplu o traista din lana.  Este practica si  incapatoare.

In imaginile de mai jos sunt diferite modele de traiste din lana, unele mai mari, altele mai mici.

traista din lana cu diferite culori

Traista model: DB – FEB -12.0

Daca vrei o traista de lana  incapatoare, in care sa intre tot ceea ce iti doresti, cum ar fi: potofelul, oglinga, ruj, agenda etc., aceasta este modelul potrivit.  Modelul  DB – FEB -12.0 este tesut  cu linii verticale, are inglobate mai multe culori,  griul care predomina, apoi rosu, crem, negru, bej.  Partea care vine deasupra se termina cu franjuri, iar pe lateral are un snur impletit, care se termina cu ciucuri.

traista din lana cu verde

Traista model: DB -FEB -12.1

Daca nu-ti place  traista de lana de mai sus poti alege  un model mai  mic (DB -FEB -12.1). Este mai putin incapatoare, poate intra strictul necesar, cum ar fi telefonul sau tableta, portofelul sau rujul.  Aceasta este tesuta in nuante de verde  cu alb si negru.  Lateral, la fel ca prima traista,  are un snur impletit din aceleasi nuante.

traista din lana tesuta cu rosu

Traista model: DB – FB -12.2

Acest model de traista din lana  seamana cu un model vechi ce pastreaza din culorile traditionale ale portului romanesc: rosu, negru, alb.  Este un model usor de purtat (DB – FB -12.2).

traista din lana mica cu maimulte culori

Traista model: DB- FEB- 12.3

Si acum iti prezint un model delicat de traista din lana (DB- Feb- 12.3).  E usoara. Se poarta agatata peste umeri, de fapt, la fel ca si celelalte. Are forma, aspect si culori frumoase.

Daca iti place vreo traista din lana din modele prezentate te astept cu drag la magazin, traistele sunt pe stoc si oricand poti cumpara ceea ce vrei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s