Ie cusuta de mana

Cum este cusuta aceasta ie? Este o ie  cusuta de mana sau de masina?  Se poate intreba , si pe buna dreptate, clienta care vrea sa cumpere o ie. Raspunsul este urmatorul: este cusuta de mana.

Priveste aceasta ie cusuta de mana! Ce-ti inspira? Eu zic echilibru si armonie. Acestea deriva din complementarea reciproca a elementelor traditionale.

ie cusuta de mana, bumbac 100%, modle Mar -18

ie cusuta de mana, bumbac 100%, modle Mar -18

Ia, produsul indragit de noi toti si apreciat de straini se poate spune ca este simbol al hainelor traditionale romanesti. Sa ne amintim ca ia a reprezentat pe vremuri punctul forte al costumului popular romanesc. Cusuta sau tesuta cu ingeniozitate, incarcata de simboluri, cu a ei specificatie de alb si rosu sau alb si negru continua sa fie si anul acesta in mare voga. Anul trecut, 2015, a fost unul in care ia romaneasca a avut succes. Asta s-a datorat si exploziilor de noi modele aparute pe piata, dar si reclamelor sau articolelor in care am putut vedea diferite vedete autohtone imbracate in ie romaneasca din panza topita.

Aceasta ie cusuta de mana ti se pare prea simpla? Stai pe ganduri s-o cumperi sau nu? Nu mai sta! Pe langa farmecul aparte, influenteaza starea de bine datorita materialului din care este lucrata, si de ce nu, capacitatea de a fi stapana pe tine! Datorita modelului bogat vei fi admirata pentru ca este o piesa incredibil de feminina. Ce este cel mai important lucru? Sa te simti bine in pielea ta. Daca alegi aceasta ie romaneasca sa o asortezi cu pantaloni clasici negri e bine sa o porti cu pantofi cu toc, dar daca te gandesti sa o porti cu blugi renunta la incaltamintea cu toc.

Intr-adevar, orice ie cusuta de mana este minunata, indiferent ce simbol este pe ea , fie ca reprezinta viata (linia dreapta verticala) sau moartea (linia dreapta orizontala), fie  legatura dintre viata si moarte, spirala etc.

Daca locuiesti in stainatate poti purta o ie cusuta de mana  si cu asta poti duce mai departe imaginea traditiei romanesti peste tot, vei arata lumii valoarea traditiilor populare.

Reclame

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s