Ie alba cusuta cu negru

ie cusuta

ie alba cusuta cu negru, model DB -01

De multe ori ne dorim sa ne imbracam cu ceva special,  dar nu stim cu ce. Da, nu stim ce vrem! Asa ca ti-am pregatit ceva. O ie alba cusuta cu negru! Clasica si rafinata, un model de exceptie din panza topita.  Aceste caracteristici tot timpul au fost prezente la iile traditionale.

Dar, de ce este aceasta ie alba cusuta cu negru  atat de deosebita? Pentru ca este extrem de multa munca inglobata.  Tot timpul, armonia si estetica  depinde in cea mai mare masura  de pasiunea, migala si atentia femeii care o  coase. Modelul fin si in acelasi timp bogat, precum si materialul   poate face ca aceasta ie alba cusuta cu negru,  cea din imagine, sa fie ceea ce-ti doresti!  Mai mult, coloristica este una adecvata: alb si negru.  Cine stie, poate este stilul ce te defineste!?

ie alba tesuta cu negru, model Luminita

ie alba tesuta cu negru, model Luminita

Odata cu schimbarea conceptiei cu privire la ia romaneasca a  devenit pentru  foarte multe femei o piesa vestimentara  valoroasa.  Aceasta ie alba cusuta cu negru nu a  tradat niciodata asteptarile clientelor si poate fi imbaracata de oricine, si de fetele tinere si de doamnele mai in varsta.

Materialul  din care este realizata aceasta ie alba cusuta cu negru este panza topita (bumbac 100 %) care este  bun si reconfortant pentru organismul uman. Primavara fiind un anotimp de tranzitie, cand este ba cald, ba frig, aceasta ie cusuta cu negru din bumbac este numai buna pentru acest sezon. Pentru o stare de bine alege o ie  din panza topita!

Totodata, o ie alba cusuta cu negru  poate fi un cadou frumos, il poti oferi fara sa cunosti foarte  bine persoana. In primul rand este un cadou autentic romanesc si in al doilea rand  datorita croieli de la gat ia permite  printr-un snur sa se adapteze marimii umerilor fiecarei persoane.

Dar, ce ar fi sa ne gandim un pic si la buget.  Daca bugetul este limitat? Daca bugetul este limitat si vrei tot o ie lucrata manual? Nimic mai simplu. Poti opta pentru o ie alba tesuta cu negru.  Ia din imaginea de mai jos indeplineste conditiile: este lucrata manual in razboiul de tesut si este mai ieftina.  Ce zici?

Anunțuri

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s