Carpete manuale

Vrei sa-ti redecorezi caminul? Daca da, aseaza-te confortabil in fotoliu si uita-te in camera. Ce-ti lipseste sau ce ai vrea sa schimbi?  Poate covorul sau carpetele de pe jos. Vezi ce ti-ai dori in jurul patului.  Am o sugestie. Eu iti prezint cateva modele de carpete manuale.   Este vreo carpeta manuala din cele prezentate mai jos care ti-ar placea sa fie in caminul tau? Iti place vreun model pentru lateralele patului sau doar  in  fata patului?

Carpete manuale TR01 - APR 13

Carpete manuale TR01 – APR 13

De fapt, ce vrei? Vrei sa creezi un contrast in camera ta? Vrei sa asortezi aceste carpete manuale cu mobila? Vrei sa inveselesti camera?

Carpeta manuala VE- APR-13

Carpeta manuala VE- APR-13

Nu uita ca detaliile fac diferenta la aceste carpete manuale: acorda o atentie deosebita  modelului, culorilor si nu in ultimul rand dimensiunilor.  Vezi daca se potrivesc. Pentru situatia in care ai parchet clasic o carpeta manuala e cea mai potrivita. De fapt, aceste carpete manuale se potrivesc pentru toate locuintele, atat pentru cele moderne, cat si pentru cele clasice, nu mai vorbesc de cele care sunt decorate in stil traditional.

Carpeta manuala RO - APR-13

Carpeta manuala RO – APR-13

Daca  iti place vreuna dintre aceste  carpete  lucrate manual si esti convinsa de utilitatate si valoarea pe care ar aduce-o in viata ta, daca iti inveseleste si iti aduce cardura interiorului atunci cumpar-o! Daca nu, nu!

carpeta manuala CMDB05

carpeta manuala CMDB05

Apoi, uite cateva caracteristici ale acestor carpete: sunt tesute manual in stative, cu lana 100% si urzeala din bumbac. Lana este vopsita in crom, rezistenta la molii si nu se decoloreaza. La covoarele din lana naturala, nu se folosesc coloranti.

Lucrul in stative este greu, migalos. Firele din lana care formeaza carpeta  prind contur datorita dibaciei mainilor neobosite a celei care le aseaza, le imbina si nu in ultimul rand dragostei pentru arta populara.

Carpete manual TR02 - APR13

Carpete manual TR02 – APR13

 

Recomandarea pentru spalarea acestor carpete manuale este simpla:  la spalare nu folositi detergenti! Detergentul deterioreaza lana.

carpeta manual CMD07

Carpete manuale VI- APR-13.

Asadar, eu ti-am propus cateva modele de carpete manuale, cu siguranta iti vor umple sufletul de placere atunci cand vei intra in casa, zic eu,dar tu esti singura persoana care poate aprecia daca  aceste carpete manuale pot forma un ambient primitor in caminul tau.

carpeta manual CMD02

carpete manuale CMD02

carpetete manuale

carpeta manuala CMDB01

carpeta manuala CMDB01

Aceste carpete manuale nu se lucreaza in serie! Asa ca, daca doresti una, grabeste-te!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s