ii cusute manual

Ii cusute manual ii lucrate manual

Moda nu renunta la nostalgia dupa vremurile trecute si ne ademeneste in prezent cu o diversitate incantatoare de ii cusute manual.

 De regula se zice  ca „dupa cum exista un inceput exista si un sfarsit”. Oare aceasta zicala este valabila si pentru ia romaneasca? Nu, nu este valabila! Putem spune ca iile cusute sau tesute manual,  de fapt, sunt iile traditionale si au avut un inceput cu mii de ani in urma, iar sfarsitul cred ca nu va fi niciodata,  atata timp cat  romanii vor sa dainuie imbracamintea lor traditionala.

  • In imagine este o ie traditionala romaneasca. Modelul il numim noi” ie Alexandra”. Daca doriti sa vedeti ia marita dati click pe imagine!

Cusutul de mana este o arta in toata puterea cuvantului.  Gratie  mainilor experimentate, pe iile traditionale romanesti  inca se pastreaza diferite simboluri si semne vechi, de mii de ani, cum ar fi: linia vietii, linia mortii, crucea etc.  De fapt, pe fiecare  dintre aceste ii cusute manual  exista un univers de simboluri. In vechime fiecare element folosit era un simbol aparte, el nu era ales aleatoriu.

De-a lungul vietii, femeia experimenteaza in permanenta articole  noi de imbracaminte, dar din cand in cand se gandeste si la o investitie de luna durata.  Aceasta poate fi o ie cusuta manual. Una dintre aceste ii care se distinge  in mod special este ia din poza, una dintre multele  modele de ii cusute manual pe care le avem in magazin,  cu o bogatie  de linii verticale si orizontale imbinate armonios ce se joaca de-a geometria, iar, dupa cum vedeti , efectul este extrem de frumos.

La aceste ii cusute manual s-a mers mult pe ideea de lejeritate (cu maneci largi, care datorita snurului  le poti   lungi sau scurta atat cat doresti sau e necesar ), senzualitate (poti sa te  folosesti de snur si gulerul sa se deschida doar cat sa imbace umerii), confort (datorita larghetii croielii), iar toate acestea la un loc confera femeii un look de senzatie.

Recunoscuta pentru calitatea panzei din care este confectionata, ia din imagine  iti ofera confortul de care ai nevoie in zilele toride de vara. Linia  frumoasa cu o accesorizare minimala  fac din aceasta ie cusuta manual o tinuta perfecta oricand, oriune. Cand imbraci  o ie lucrata manual  nimeni nu va fi mai frumoasa ca tine, nimeni nu poate fi ca tine!

A, si sa nu uit! Pentru mentinere durabila spala  de mana aceaste ii cusute manual.
Pentru a vedea nestingherita noile modele de ii traditionale cusute manual te invit la magazinul de artizanat!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s