De ce sa cumperi o ie traditionala romaneasca?

ie-cusuta-manual-model-pub01De ce sa cumperi o ie traditionala romaneasca? Din mai multe motive. Intai, datorita materialului din care este confectionata  si anume panza topita, care este o panza de calitate (bumbac 100%). In al doilea rand, o ie … traditionala romaneasca  este valoroasa  pentru  ca  in modelele ei gasesti locul unde s-au intalnit creativitatea, pasiunea si rabadarea. Astfel, multe dintre clientele noastre  considera ia care este lucrata manual ca fiind una dintre cele mai importante investitii vestimentare  care dainuie in timp.(Daca vreti sa o pastrati mult timp e bine sa o spalati manual si sa o calcati pe dos cu o panza deasupra

de-ce-sa-cumperi-ie-traditionala-romaneascaUnde gasesti o ie traditionala romaneasca? Acum, ii romanesti gasesti peste tot, dar multe sunt  lucrate de masina.  Dincolo de bunele intentii trebuie subliniat faptul ca ia lucrata de masina se indeparteaza de la sine de original. Ia autentica nu o sa fie niciodata o ie cusuta de masina, ci una facuta de mana.   Elementele traditionale au ramas mereu in memoria sensibila a poporului nostru, iar femeile care cos aceste ii duc mai departe  aceste elemente dispunandu-le armonios formand o adevarata opera de arta.

Asadar, daca doriti o ie traditionala romaneasca sau doriti sa vedeti diferite modele ii lucrate manual   va asteptam cu mare drag in magazinul de artizanat. Aici gasiti harta si adresa cum sa ajungeti la noi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s